Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Få rabatt på hemelektronik

- Registrera dig som förmånskund med benifyDeals

Välkommen som förmånskund

Som förmånskund hos Dustin home får du rabatt på hemelektronik. När du är registrerad och inloggad visas de rabatterade priserna direkt i butiken. Som förmånskund erbjuder vi dig:

  • Rabatt på hela vårt sortiment*
  • Exklusiva förmånserbjudanden

Är du redan kund hos Dustin home?

Kontakta [email protected] och uppge ditt kundnummer samt giltig e-postadress, så gör vi om ditt konto till ett förmånskonto. Du får en bekräftelse när det är klart.

Produktkategori

Genomsnittlig rabatt

Maxrabatt

Datorer & surfplattor

8%

50%

Datorutrustning & tillbehör

17%

58%

Lagring & minneskort

5%

30%

Skrivare & förbrukning

7%

30%

Telefoner & GPS

9%

30%

Ljud & bild

5%

50%

Kontor, hem & skola

6%

23%

Tabellen visar genomsnittlig rabatt inom olika kategorier. Rabatten kan vara över 50% på produkter där vår marginal är hög och 0% på produkter med hög priskonkurrens. Rabatterna skiljer sig mellan olika produkter inom samma produktkategori och kan även variera över tid på samma produkt.

* Rabatten gäller hela vårt sortiment men beroende på prissättning så kan rabatten variera och det kan förekomma produkter där det inte är möjligt med ytterligare rabatt. På produkter som är tillfälligt nedsatta i pris erbjuder vi ingen ytterligare rabatt på.