Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Få rabatt på hemelektronik

- Registrera dig som Club55-kund

Få seniorrabatt på hela vårt sortiment* på över 240 000 produkter

Här kan du som är Club55 medlem registrera dig för att få seniorrabatt på hela vårt sortiment* och unika erbjudanden.

För att se våra ordinarie priser behöver du logga ut från ditt konto eller öppna ett nytt fönster där du inte är inloggad. Rabatten gäller ej på kampanjprodukter.

Är du redan kund hos Dustin home?

Kontakta [email protected] och uppge ditt kundnummer samt giltig e-postadress, så gör vi om ditt konto till ett seniorkonto. Du får en bekräftelse när det är klart.

Produktkategori

Genomsnittlig rabatt

Maxrabatt

Datorer & surfplattor

8%

50%

Datorutrustning & tillbehör

17%

58%

Lagring & minneskort

5%

30%

Skrivare & förbrukning

7%

30%

Telefoner & GPS

9%

30%

Ljud & bild

5%

50%

Kontor, hem & skola

6%

23%

Tabellen visar genomsnittlig rabatt inom olika kategorier. Rabatten kan vara över 50% på produkter där vår marginal är hög och 0% på produkter med hög priskonkurrens. Rabatterna skiljer sig mellan olika produkter inom samma produktkategori och kan även variera över tid på samma produkt.

* Seniorrabatten gäller på stora delar av vårt sortiment, men beroende på prissättning så kan seniorrabatten variera och det kan förekomma produkter där det inte är möjligt med ytterligare rabatt.