Få rabatt på hemelektronik

- Registrera dig som studentkund och få rabatt på stora delar av vårt sortiment, unika erbjudanden och fri frakt över 3000 kr*

Välkommen till ett smartare studentliv

Registrera dig som studentkund och få rabatt på stora delar av vårt sortiment, unika erbjudanden och fri frakt över 3000 kr*. På Dustin home får du som studerar vid universitet, högskola, gymnasium, komvux, folkhögskola och YH-utbildningar i Sverige:

  • Upp till 50 procent studentrabatt på cirka 200 000 produkter
  • Unika studenterbjudanden
  • Alltid fri frakt på ordrar över 3000 kronor (*gäller ej hempaket eller frakt på pall)

För att se våra ordinarie priser behöver du logga ut från ditt studentkonto eller öppna ett nytt fönster där du inte är inloggad som studentkund. Rabatten gäller ej på kampanjprodukter.

Är du redan kund hos Dustin home?

Kontakta [email protected] och uppge ditt kundnummer samt giltig e-postadress, så gör vi om ditt konto till ett studentkonto. Du får en bekräftelse när det är klart.

Produktkategori

Genomsnittlig rabatt

Maxrabatt

Datorer & surfplattor

8%

50%

Datorutrustning & tillbehör

17%

58%

Lagring & minneskort

5%

30%

Skrivare & förbrukning

7%

30%

Telefoner & GPS

9%

30%

Ljud & bild

5%

50%

Kontor, hem & skola

6%

23%

Tabellen visar genomsnittlig rabatt inom olika kategorier. Rabatten kan vara över 50% på produkter där vår marginal är hög och 0% på produkter med hög priskonkurrens. Rabatterna skiljer sig mellan olika produkter inom samma produktkategori och kan även variera över tid på samma produkt.

* Studentrabatten gäller på stora delar av vårt sortiment, men beroende på prissättning så kan studentrabatten variera och det kan förekomma produkter där det inte är möjligt med ytterligare studentrabatt.