Quiz

Hur nördig är du?

Testa dina kunskaper i våra quiz

Hur nördig är du?

Testa dina kunskaper i våra quiz

Är du en prylexpert?

Det är lätt att känna igen en iPhone om man får se en bild på telefonen, men frågan är om du känner igen den om du bara får se volymknapparna? I detta quiz kommer du endast att få se extrema närbilder på prylar, frågan är om du ändå vet vad bilderna föreställer?

Till quizet

Testa våra tidigare quiz

Graphiccards-quiz

Grafikkort

Grafikkortet har länge varit den viktigaste komponenten i speldatorer men hur mycket kan du egentligen om dessa kort? Testa dina kunskaper om både moderna tekniker och legendariska tillverkare i vårt quiz.

Techyear-quiz

Teknikåret 2016

2016 har varit fullt av tekniska innovationer och intressanta teknikhändelser. Frågan är, hur bra kommer du ihåg teknikåret 2016?

Gameqouts-quiz

Spelcitat

Det finns mängder av kända citat från olika spel, vissa mer tänkvärda än andra. Men den stora frågan är om du tror att du kan matcha rätt citat med rätt spel? Eller som Duke Nukem skulle ha sagt; ”Come get some!”

Robot-quiz

Robotar

Robotar av olika slag har varit en del av populärkulturen i över hundra år. Men hur mycket kan du egentligen om dessa? Ta vårt quiz om robotar från bland annat filmen, spelens och musikens värld.