Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Senaste uppdatering: 2019-10-08

Vi på Dustin vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Denna sida förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter för att lämna anpassad information, förmåner och erbjudanden samt ge en personlig upplevelse när vi kommunicerar med dig som inte har Dustinkonto.

Dustin AB, med org. nr 556237-8785 och postadress Box 1194, 131 27 Nacka Strand (på denna sida kallat ”Dustin”) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i detta avseende.

Vi på Dustin vill att du ska få bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats och när vi kommunicerar med dig. Därför behandlar vi personuppgifter för detta ändamål så vi kan förbättra din användarupplevelse i syfte att skapa, erbjuda och lämna dig personligt anpassat innehåll i kommunikation och marknadsföring via post, e-post, sms/mms och telefon med individuella förmåner och erbjudanden, rekommendationer, inbjudningar till events och annan information som vi tror är relevant för dig. För att möjliggöra detta utförs analyser på de uppgifter som Dustin samlar in såsom ålder, bostadsort, orderhistorik och användargenererade data.

När du samtycker till ovan nämnda behandling lämnar du bland annat din postadress, e-postadress och telefonnummer. Dessa kontaktuppgifter använder Dustin för att förmedla erbjudanden och annan marknadsföring om liknande produkter och tjänster till dig. Vi kommunicerar vanligtvis våra erbjudanden via e-post, brev, sms/mms och telefon. Ibland kommunicerar vi även genom digital annonsering på externa webbsidor.

När du har samtyckt till den här behandlingen får du individuellt anpassad kommunikation med personliga erbjudanden, nyheter, produktrekommendationer, inbjudningar till event och förmåner kopplade till just dig. Genom att anpassa våra erbjudanden och annan kommunikation till dig efter dina uppgifter samt hur du använder vår sajt säkerställer vi att du får relevant information som är intressant för dig. Dessutom ger vi dig en personligt anpassad upplevelse av vår webbplats.

Dustin har rätt att ge olika personer olika förmåner och erbjudanden. Detta innebär att Dustin inte är skyldig att ge samma förmåner eller erbjudanden till alla. Olika erbjudanden kan till exempel ges till personer som bor inom ett visst geografiskt område.

För att kunna anpassa våra förmåner, erbjudanden och kommunikation till dig är det nödvändigt att Dustin gör analyser på segments- individ- eller aggregerad nivå baserade på uppgifter vi samlar in om dig, exempelvis bostadsort, hur du använder vår webb, vilka av våra produkter, tjänster och erbjudanden du varit intresserad av genom att besöka olika webbsidor och delar av sidor, hur du interagerat med vår marknadskommunikation genom att öppna e-post och klicka på länkar, vilka event du anmält dig till och deltagit på samt resultat från nöjdhets- eller marknadsundersökningar. Våra insikter från analyserna ligger till grund för vår kommunikation med dig samt den information och erbjudanden som presenteras för dig på vår webbplats. Genom sådan analys undviker vi också att skicka information till dig som du skulle kunna uppfatta som onödig eller ointressant. Insikterna av våra analyser kan även ligga till grund för hur vi utvecklar vår verksamhet, såsom vilka produkter Dustin köper in och hur vi förbättrar våra webbplatser.

Du kan när som helst kontakta oss på [email protected] och invända mot vår analysering genom att avböja personliga erbjudanden som är anpassade efter dina uppgifter, preferenser och beteenden. Dessutom ges du möjlighet att invända mot vår marknadsföring vid varje enskilt utskick.

För mer information om hur vi behandlar, lagrar samt hur vi i övrigt säkerställer att dina personuppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning, se vår integritetspolicy.