Mitt konto

För dig som har problem att logga in eller vill ändra kontakt- och kontouppgifter.

Vanliga frågor

Högst upp på vår webbplats finns funktionen Logga in / Skapa nytt konto. Går det inte att logga in så kan det bero på att du antingen skrivit in fel kontouppgifter eller helt enkelt saknar konto. Kommer du inte ihåg ditt lösenord kan du återställa lösenordet genom att klicka här. Går det inte att återställa ditt lösenord kan det bero på att ditt konto har blivit automatiskt raderat på grund av inaktivitet. Ett konto raderas automatiskt efter tre års inaktivitet.

Klicka här för att skapa ett nytt konto. Om din e-postadress redan är upptagen så betyder det att du har ett konto sedan tidigare. Då kan du återställa ditt lösenord genom att klicka här.

För att göra något av detta måste du vara inloggad. Logga först in genom att klicka här. När du är inloggad så klickar du på "Mitt konto" högst upp på sidan och väljer Hantera adresser. Vill du korrigera en leveransadress dit du redan har gjort en beställning så ber vi dig kontakta oss på 08-553 44 900 mellan kl. 10-15 eller [email protected] så hjälper vid dig omgående.

För att göra det både smidigare och säkrare för dig som kund har vi uppdaterat inloggningssidan och höjt säkerhetsstandarden. Det är därför det öppnas en ny ruta där du slutför din inloggning. Din säkerhet och integritet är viktig för oss. Bara så du vet påverkar uppdateringen inte hur vi hanterar dina personuppgifter.

Läs mer om vår hantering av personuppgifter i vår integritetspolicy.

Har du fler frågor?

Kontakta oss på 08-553 44 900 eller [email protected]

Beställning

Reklamationer & återköp

Leverans

Studenter & förmånskund

Mitt konto

Teknisk support

Betalning

Om Dustin