Bli studentkund

Få studentrabatt och unika erbjudanden

Nu kan du som är student få rabatter och unika studenterbjudanden på stora delar av vårt sortiment. Registrera dig enkelt genom att gå in här.

Hur fungerar det?

  1. Börja med att registrera dig som student här

    Om du redan har ett konto hos oss så mejlar du ”[email protected]”. Ange ämne ”student” och sedan ditt ”kundnummer” i mejlet så återkopplar vi så fort vi kan. Kundnummer hittar du under mitt konto och kontoinställningar

  2. Logga in på ditt konto för att visa dina nya, rabatterade priser
  3. För att se hur mycket rabatt du får jämför samma vara när du är inloggad gentemot när du inte är inloggad

Vad får jag för rabatt?

Rabatten varierar från vara till vara men du har rabatt på nästa hela sortimentet. För vissa varor kan rabatten vara upp till 50 %. Just här på denna sida har vi samlat de bästa erbjudandena vi har för dig som student så se till att spara denna sida som favorit och checka in månadsvis för nya spännande produkter.

De bästa studenterbjudandena just nu

Dessa erbjudanden är unika för studenter och prisnedsättningen är den som visas. Här behöver du inte tänka på att logga in och ut för att jämföra dina priser. Vi tror på unika erbjudanden för unika studenter.

Plugga där du gör det bäst – hemma

Trivs du bäst i din hemmazon? Inga problem. Med tillbehör och produkter från vårt sortiment får du bästa möjliga förutsättningar för ditt hemmaplugg.

Gilford – alltid 20 % rabatt

Väljer du Gilford kan du alltid räkna med 20 % rabatt som student på ordinarie pris. Gilford erbjuder noga utvalda produkter som toner och bläck till generösa priser. Perfekt för hemmaplugget.

Hitta rätt bläck och toner till din skrivare

Här kan du se om du kan spara med Gilford. Gilford har bläck och toners till de flesta populära skrivare och med denna guide kan du se vilka toners eller bläck som passar din skrivare.