Datorer

Vi har ett brett och prisvärt utbud av såväl bärbara som stationära datorer som ser till att du får saker gjorda. Eller bara kan ta en paus från studierna och samla kraft. Precis som vi har alla tänkbara tillbehör som underlättar din vardag – väskor, kablar och adaptrar, möss och tangentbord.

Surfplattor

De senaste surfplattorna från Apple, Sony, Samsung och många fler. Chansen att vi har en surfplatta som passar dig är stor. Även om den oftast förknippas med resor och Netflix är den lika mycket ett komplement till studielitteraturen. Inte minst kan surfplattan fungera som en extra skärm som gör dig mer effektiv.

Tillbehör

Behöver du en ny ryggsäck? En powerbank? Ett extra tangentbord att koppla in vid behov? Ta en titt i vårt tillbehörssortiment. För att underlätta har vi tagit fram tillbehörsguider för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta det du söker.

Hörlurar

Vi har en uppsjö av modeller för alla olika syften du kan tänka dig. Från headsets till mobiltelefoner och datorer till rejält dämpande lurar för de tillfällen när du behöver stänga ute allt ljud och koncentrera dig ordentligt. Läs mer under kategorin ”hörlurar” för att förstå vilken typ du ska satsa på. In-ear, on-ear eller over-ear. True wireless eller inte.

Wearables

Smartklockor, pulsklockor och aktivitetsarmband. Få bättre koll på din träning med hjälp av smarta förinställningar. Ta pulsen både på studierna och dig själv, kolla upp din blodsyremättnad och hur många kalorier du bränt mellan föreläsningarna. Svara på mail i farten och mät din sovaktivitet för att säkerställa att du får tillräckligt med vila. Med den magnetiska laddningsdockan till Apple Watch kan du ladda din Apple Watch på nolltid.

Läsplattor

Läsplattan är både mindre och lättare än genomsnittlig studielitteratur och går lätt ner i väskan eller i en större ficka. Samtidigt rymmer den ofta tusentals böcker och är snäll mot ögonen. Lägg till en papperslik skärm, en batteritid som räcker i en månad och att den kan användas även i starkt solljus. Många surfplattor är dessutom kompatibla med bibliotekstjänster som innebär att du kan ladda ner digitala böcker gratis.