Attraktiva priser för studenter på Dell


Dells produkter är byggda för proffs så du kan lita på att de håller för en mobil livsstil och alltid ser till att ditt arbete flyter på. Vi gillar er studenter och har därför sett till att ge er upp till 50% rabatt på våra produkter, men minst ett pris som är lägst på marknaden. Bra va! Välj mellan världens minsta laptop, oväntat kraftfull surfplattor, världens mest sålda skärmar, smarta tillbehör och mycket mer.

Världens minsta 13" laptop

XPS13

Nya XPS 13 rymmer en 13" skärm i ett 11" chassi, tack vare sin högupplösta kantlösa skärm. Med 15 timmars batteritid och det lilla gedigna formatet kan du ha med dig din dator hela dagen och känna full trygghet.

Kraftfull dator och surfplatta i ett

Venue 11 Pro

Med Venue 11 Pro kan du alltid arbeta effektivt tack vare bärbarheten hos en surfplatta, kraften hos en Ultrabook™ och känslan hos en stationär dator i en och samma enhet.

Jobbar du med Adobe finns bara ett alternativ

Presicion M3800

Studerar du design, film, webb eller grafik ställs du inför många krävande utmaningar. Precision M3800 med 4K-skärm är utvecklad just för det och du kommer bli mer effektiv än någonsin. Läs mer här.

Världens mest sålda skärmar

U27/U24

Dell har inte bara världens mest sålda skärmar, även Nordens och Sveriges mest sålda. Anledningen är att vi tar fram nya produktiva sätt att arbeta, man kan lita på Dells skärmar och vi har branschens merst avancerade skärmteknik. Denna skärm har fantastiskt klara färger, perfekt färgåtergivning och är lätt att höja och sänka.

Aktiv penna gör surfplattan till anteckningsblock

Dell active Stylus

Oavsett om du antecknar eller skissar på din surfplatta får du ett natuligt och exakt resultat. Den känner av hur hårt du trycker, vilket avgör hur tjocka linjer det blir. Knappar på pennan gör att du kommer åt funktioner som radera, understyka och klicka.

Skydda din dator på språng

Dell Sleeve

Dell har flera specialanpassade fodral. Den gör att du kan ha med dig din dator under hela dagen utan att oroa dig. Denna sleeve passar perfekt till 12" Latitude bärbar dator och XPS 13.

För att se produkterbjudanden måste du vara inloggad som student

Tillbehör

Till tillbehören

Skärmbilden visar en testversion av Windows 10 Pro vilken kan komma att ändras.