Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

 

Intel NUC - 8e generationen

Den 8e generationen av NUC, Next Unit of Computing, från Intel är utrustad med 8:e generationens Intel Core-processorer för bästa möjliga prestanda. Intels NUCs låter dig bygga exakt det system du vill ha. Välj alltifrån storlek på chassi till minnesalternativ och hårddisk. Anpassa smidigt efter behov.

 
 

Kraftpaket som levererar över förväntan

Låt inte skenet bedra. Under ytan döljer sig ett kraftpaket som levererar över förväntan och med lite fantasi är användningsområdet nästan obegränsat. Använd den som arbetsredskap, till underhållning eller till gaming. Intels NUCs har alla de funktioner som en vanlig PC eller Mac har - minne, hårddisk och valfritt operativsystem.

 

Litet format, stor prestanda

Intels NUCs finns i ett antal alternativ vad gäller processorer. Oavsett vilken du väljer får du samma höga prestanda som i en PC men i ett format som ryms i din handflata. Tack vare Intel-processorerna är Intels NUCs optimerade för Windows 10. Gör dig redo för bild- och videoredigering, underhållning i 4K Ultra HD och gaming i världsklass. Oavsett vilken NUC du väljer får du en användarvänlig mini-PC med hög prestanda. Lägg därtill minskad energiförbrukning, support dygnet runt och 3 års garanti. Förbered dig på att bli imponerad.

Vilken Intel NUC passar dig?

Välj mellan Intels populära Bean Canyons eller Hades Canyons. Låt oss guida dig genom alternativen.

Bean Canyons

Den kategori av NUCs som kallas Bean Canyons (baserade på Coffee Lake-serien) kommer i ett antal olika versioner. Bean Canyons är med sin anpassningsbarhet väl lämpade för såväl privat som professionellt bruk.

De lägre versionerna har plats för en hårddisk (M.2 SSD) medan de högre kan ta både M.2 SSD och SATA. Plattformen är anpassningsbar och chassit framtaget för att acceptera en mängd minnes-, lagrings- och operativsystem.

Hades Canyons

Om du vill ha en riktigt kraftfull NUC som gjord för gaming ska du satsa på Hades-kategorin. I det kompakta formatet ryms kraftfulla 4-kärniga i7-processorer, dedikerade grafikkort (Radeon RX Vega M GL), dubbla Thunderbolt 3-portar och stöd för två M.2 SSD:er. Gör dig redo för en spelupplevelse utöver det vanliga.