Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Smarta och interaktiva hem är mer populärt än någonsin. Med produkter från Prokords Smarta Hem sortiment kan du nu styra ditt hem med hjälp av din telefon.

Du hittar produkter för inbrottsbevakning, belysning och fjärrstyrning och alla kan kopplas till en app i din telefon. Se till att lamporna är tända hemma när barnen kommer hem, stäng av kaffebryggaren som du trodde du glömde stänga av, se vem som ringer på dörren och be dem lämna matleveransen vid dörren genom att prata direkt genom dörrklockan.

Ditt smarta hem ger dig en känsla av trygghet och en bättre energieffektivitet.

Välkommen att utforska Prokords Smarta Hem sortiment – allt för att ge dig ett Smarter way of life.

Kontakter

Koppla kaffekokaren till en Smarta Hem kontakt så behöver du aldrig oroa dig för att glömma att stänga av. Du kan även skapa automatiska scheman för att sätta på eller stänga av saker som lampor, kaffebryggare eller andra saker vid utvalda tider och dagar i veckan. Eller varför inte en nedräkningstimer för strykjärnet?

Lampor

Sköt hela husets belysning med hjälp av din telefon. Låt det vara tänt när du kommer från jobbet , skapa stämningsfullt ljus till filmen, öka ljusstyrkan i barnens rum eller släck alla lampor med ett knapptryck. Genom att styra belysningen med telefonen får du en ökad säkerhet samtidigt som du sparar energi.

Säkerhet och övervakning

Det kan kännas tryggt att se om någon befinner sig utanför dörren eller vid garaget. Med en smart övervakningskamera eller den appstyrda dörrklockan, får du lätt en överblick om vem som rör sig utanför. Videodörrklockan har en inbyggd kamera, mikrofon och högtalare så när det ringer på dörren, får du en notis i mobilen och du kan se och prata med besökaren via en app, även när du inte är hemma. Sätt sensorer på dörrar och fönster så kan du få en notis om någon öppnar eller stänger din dörr.

App

Med Tuya smart appen styr du alla dina Prokord Smart Home produkter. Du kan tex tända, släcka och dimma din lampa eller programmera olika automatiska scenarion som tex att lampan i hallen tänds automatiskt när du kommer hem. Du kan styra varje lampa individuellt eller gruppera flera lampor och styra dom samtidigt.

Prokords Smarta Hem produkter är även kompatibla med Google Assistant och Amazon Alexa.