Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Tänk dig en TV som är lika fin att se på även när den är avstängd. Där en stilren design och en smidig transparent kabel gör att du slipper oroa dig för att TV:n blir elefanten i rummet. Där dina favoritfilmer väcks till liv, även när du ser på TV en solig sommardag. QLED TV är precis den TV:n. Läs mer om den mäktiga TV:n som bjuder på oslagbara tittarupplevelser, helt utan distraktion.

Att TV-apparater har blivit allt större är ingen nyhet. Men QLED TV sticker ut från mängden med dess förmåga att harmoniskt smälta in i sin omgivning, utan en massa sladdtrassel. Med Ambient Mode kan du trolla bort den stora svarta skärmen genom att visa upp snyggt innehåll när du inte ser på TV. Och när familjen samlas för att se på den senaste blockbustern kan ni uppleva filmen precis som regissören tänkt sig. QLED TV har 100% färgvolym, och fångar alla subtila detaljer och nyanser som väcker den vackra slutscenen till liv. Och tack vare antireflektionsteknik Ultra Black Elite och Q Contrast Elite slipper ni försöker kämpa med att lista ut vilken karaktär är vem i mörka eller ljusa scener. QLED TV-teknologi gör att du ser alla detaljer kristallklart, och låter ljuset väcka färgerna till liv, även i midnattssolens land.

No screen burn

No Screen Burn med Samsung QLED TV

Att titta på filmer med svarta kanter, kanaler med fasta logotyper eller spel med statiska menyer, kan vara innehåll som riskerar orsaka inbränning. Med Samsung Quantum Dot-teknologi får du en TV som överträffar Ultra HD 4K standarder utan risk för inbränning.

När du köper en 2018 QLED TV* erbjuder Samsung 10-års skärminbränningsgaranti samt Quantum Dot kvalitetssäkring. Garantin är giltig i 10 år från köpdatum.

*För att garantin ska gälla, krävs en kopia på inköpskvitto samt registrering på Samsungs hemsida inom 90 dagar efter köp.
Accessories Soundbar

Tillbehör som förhöjer dina tittarupplevelser

Vad är det som får dig att rysa under en spänningsfylld thriller eller tårarna att falla under en kärlekskomedi? Förutom bildkvalitet får man inte glömma bort ljudet eller var du väljer att placerar din TV. Upptäck en värld av stilrena tillbehör som kommer att låta dig fördjupa dig i dina favoritfilmer. Med No Gap Wall Mount kan du enkelt montera QLED TV på väggen eller på ett av de fina och diskreta stativen var du vill i rummet, då baksidan av TV:n har en slät yta utan kablar och gör det enkelt för dig att ställa den där den bäst passar in i rummet.

En Samsung Soundbar gör det möjligt att försvinna in i filmens värld, med surroundljud-upplevelser som fyller hela rummet. Och när QLED TV möter en Samsung Soundbar fångas varenda detalj i dialog, musik eller bild, så att du kan ta hemmabiokänslan till nya höjder.

Gaming Xbox

En komplett gamingupplevelse

Upplev fantastiska spelupplevelser med en TV som väcker dina spel till liv. Med QLED TV kan du se fram emot uppslukande upplevelser som kommer få dig att känna som om du verkligen var där i vilda västern på flykt från lagens långa arm, eller ute på racerbanan när du spelar dina spel. TV:n är utrustad med Auto Game Mode, som upptäcker spelkonsoler och anpassar skärmens inställningar för en optimerad spelupplevelse.

När Xbox One X möter QLED TV får du en matchning som är lika självklar som pommes och ketchup. Spelkonsolen är gjord för 4K HDR spel, och QLED TV är känd för sin otroliga 4K bild och HDR-teknik, som andas nytt liv i dina spel med sitt ojämförbara spann av ljusstyrka och kontraster. Fördjupa dig i spelets otroliga världar med kristallklara kontraster, briljanta färgnyanser och verklighetstrogna detaljer. Och med QLED TV:ns design som använder sig av en enda, transparent sladd, kan du placera din spelkonsol där den bäst passar i rummet.