Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Hörsnäckor som sätter ljudet först

Under de gångna 75 åren har Sennheiser satt ljudet först. Nya MOMENTUM True Wireless 2 är ingen skillnad. Tack vare ledande och innovativ ljudteknik levererar dessa nya hörsnäckor den bästa lyssningsupplevelsen när som helst och var som helst. Med förbättrad ergonomi, som gör det möjligt att använda dem dagen lång, och förfinade pekkontroller, som ger en mer individuell upplevelse, har de formgetts för de mest kräsna lyssnarna och förenklar ditt liv genom att förbättra din vardag.

sennheiser momentum true wireless 2

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2

Ojämförligt stereoljud

Från klassiskt till modernt: genom den djupa basen, det naturliga mellanregistret och en tydlig, detaljrik diskant framhävs alla musikgenrer med de förstklassiga drivenheterna i de nya hörsnäckorna MOMENTUM True Wireless 2.

Nu kan du dessutom skräddarsy din lyssningsupplevelse med inbyggda equalizer och njuta av ljudkvalitet på dina villkor.

Till produkten

Ditt ljud. Ditt fokus.

Med MOMENTUM True Wireless 2 kan du koncentrera dig på rätt sak vid rätt tillfälle. Stäng ute omgivningen och låt dig omslutas av en mäktig låt eller ett fängslande avsnitt av en serie eller ta ett plötsligt samtal med stöd av den nya funktionen för aktiv brusreducering. I kombination med hörsnäckornas utmärkta passiva brusisolering kan du nu njuta av fantastiskt hifi-ljud även i bullriga miljöer. Sedan kan du övergå till att lyssna på det som händer omkring dig tack vare Transparent Hearing.

sennheiser momentum true wireless 2
Product image closeup

Bekväm lyssning hela dagen lång.

En förbättrad design betyder att du nu kan njuta av långa spellistor, långa samtal och långdragna telefonkonferenser med hörsnäckor som är så bekväma att du glömmer bort att de sitter i. Tack vare den nya ergonomin, som är utformad för att ge bästa möjliga passform, 28 timmars batteritid med laddningslåda och imponerande 7 timmar med en enda laddning har nya MOMENTUM True Wireless 2 skräddarsytts för att sitta bekvämt hela dagen.

Product image closeup

Intuitiv för dina behov.

De anpassningsbara pekkontrollerna som är integrerade i båda hörsnäckorna har formgetts för att underlätta din vardag. Med ett enda tryck kan du enkelt reglera ljudet, hantera dina samtal eller aktivera din Google Assistant eller Apple Siri. Och med Smart Pause slipper du missa en enda sekund av din favoritlåt – uppspelningen stoppas automatiskt när du tar ut hörsnäckorna och återupptas sedan när du sätter in dem igen.

Product image closeup

Genomtänkt formgivning. Självsäker konstruktion.

Med målsättningen att prägla framtidens ljudvärld kombinerar MOMENTUM True Wireless 2 den mest innovativa tekniken med de yppersta materialen och ett omsorgsfullt hantverk. Hit hör ett förbättrat IPX4-stänkskydd, vilket innebär att inget regn eller svett någonsin kan skada dem. Nu kan du lita på att du hittat de rätta hörsnäckorna för dig, oavsett vilken livsstil du har.

7 mm dynamisk drivenhet

Njut av oöverträffat stereoljud med hjälp av Sennheisers unika 7 mm dynamiska drivenheter.

Inbyggd equalizer

Anpassa din ljudupplevelse med en inbyggd equalizer och njut av enastående ljudkvalitet på dina villkor.

Aktiv brusreducering

Stäng ute omgivningen och koncentrera dig på den djupa basen, det naturliga mellanregistret och den tydliga diskanten tack vare aktiv brusreducering.

Transparent Hearing

Med hjälp av funktionen Transparent Hearing kan du pausa spellistan och lyssna på vad som händer omkring dig utan att du ens behöver ta ut hörsnäckorna.

Upp till 28 timmars speltid

Njut av speltid utan avbrott med sju timmars batteritid, som kan utökas till upp till 28 timmar med hjälp av laddningslådan.

Förbättrad ergonomisk design

Är du sugen på ett filmmaraton? Med dess ergonomiska design kan du uppleva oslagbart ljud med otrolig komfort.

Anpassningsbara reglage

Kontrollera ditt enastående ljud med den anpassningsbara pekteknik som är integrerad i båda hörsnäckorna.

Smart Pause

Missa aldrig en sekund av din favoritlåt. Smart Pause stoppas automatiskt när du tar ut dina hörsnäckor och återupptas mjukt när du sätter i dem igen.

IPX4-klassade

Tack vare IPX4-stänkskyddet kan du njuta av förstklassigt ljud oavsett var du befinner dig.

Stöd för röstassistent

Du kan enkelt aktivera Google Assistant och Apple Siri genom att trycka på en knapp och sedan höra svaren högt och tydligt.